Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 6 januari 2017

Jij en D66? Jouw frisse blik is welkom!

eureka

Heb jij goede ideeën voor Gemert-Bakel? D66 is op zoek naar mensen die zich betrokken voelen bij hun gemeente en hierover mee willen denken. We zijn ambitieus en willen de partij de komende jaren goed op de kaart zetten in Gemert-Bakel. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om kennis te komen maken met onze lokale afdeling, ook als je nog geen ervaring hebt met lokale politiek. Een frisse blik is veel waard bij D66!

D66 is een partij die denkt vanuit oplossingen, een partij die niet in een hokje te vangen is. Gemeentelijke kwesties worden daarom met open blik benaderd. We steunen wat goed is, we bekritiseren wat niet goed is en we komen met alternatieven. Kun jij jezelf goed vinden in deze ”no-nonsense” benadering, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit kan via info@d66gemert-bakel.com