Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 4 januari 2021

Eliane Iven nieuw commissielid Lokale Realisten & D66

Beste mensen van Gemert-Bakel , 

Graag stel ik me aan jullie voor !
Ik ben Eliane Iven, 23 jaar en ik woon al mijn hele leven in ons mooie dorp Gemert. Met gepaste trots mag ik nu delen dat ik de nieuwste aanwas ben van de Lokale Realisten & D66 waar ik zojuist ben benoemd als commissielid!
Ik kijk er enorm naar uit om me met veel enthousiasme in te gaan zetten voor onze Gemeente en natuurlijk voor ‘mijn’ partij.

Zelf had ik al sinds mijn 6e levensjaar een duidelijk doel voor ogen: de juridische wereld of de politiek in. Momenteel zit ik dan ook in de afrondende fase van mijn masters Fiscaal recht en Staats- en Bestuursrecht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik  hou  mij in het dagelijkse leven dus graag bezig met de wonderlijke wereld van het recht en de cijfers.
Daarnaast hou ik erg van gezond koken, vintage shoppen, geschiedenis, lezen, sporten (en memes: voor de millenials en generatie Z onder ons) en er is een grote kans dat jullie mij vaak zullen tegenkomen in de bossen rondom onze mooie Gemeente!

Toen ik de oproep zag staan van de Lokale Realisten & D66 voor nieuwe partijleden was mijn interesse direct gewekt en voelde ik mij direct aangesproken.
Vanuit mijn juridische en belastingachtergrond heb ik een enorme interesse ontwikkeld voor zowel de financiële kant als de constitutionele kant die de politiek met zich meebrengt. In samenhang met de passie die ik voel en visie die ik heb over talrijke onderwerpen die onze Gemeente aangaan, kan ik niet wachten om te beginnen. Met name de huisvestingsmogelijkheden voor jongeren in Gemert en een groenvisie die past bij de toekomst zijn onderwerpen die mij erg aan het hart gaan.

Mocht je met mij eens willen kletsen over een bepaald onderwerp dan staat deur altijd open via de Lokale Realisten/D66! (En natuurlijk wil ik ook best eens naar je belastingaangifte kijken 😉).

Misschien eens tot snel!

Groet, Eliane
e-mail:  eliane1997@live.nl

Interesse in wat er gebeurt  in Gemert-Bakel ?

Alles wat in de samenleving speelt, is onderwerp van de politiek in algemeenheid en van de gemeenteraad in het bijzonder. De fractie van de  Lokale Realisten & D66 is nu met 3 raadsleden vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Gemert-Bakel. Daarnaast zijn 9 commissieleden ( ook wel burgerraadsleden genoemd) actief ter ondersteuning van onze raadsleden in de gemeentelijke raadscommissies. Heeft  u interesse in het wel en wee van onze gemeente ? De fractie van de Lokale Realisten & D66 nodigt  u van harte uit om mee te doen. Dit kan in de vorm van het bijwonen van de vergaderingen ter voorbereiding van de commissie- en raadsvergaderingen, maar ook als vertegenwoordiger van de fractie als commissielid en wellicht later als raadslid.

Heeft u interesse; neem dan contact op met Ad van Veldhoven, telefoon 06-53213197 of mail naar ad.van.veldhoven@vvag.nl