Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 7 september 2021

Maak kennis met:

Frances Dekker

Sinds maandag 6 september 2021 ben ik officieel fractielid van D66 Gemert-Bakel.

Achter de schermen ben ik al sinds juli actief geworden als websitebeheerder en ben ik begonnen met het opzetten van social media, een belangrijk instrument waar je in deze tijd niet meer zonder kan. Binnenkort zal ik ook als commissielid actief worden.

Ik kom uit Vlaardingen en woon pas sinds maart 2020 in Gemert-Bakel. Ik ben hier naar toe gekomen voor de liefde en het bevalt goed. Zo goed zelfs dat ik me actief wil gaan inzetten voor de gemeente.

Ik heb al veel uiteenlopende dingen gedaan in mijn leven, van programmeur, hondenuitlaatservice, zangeres, dirigent, ass. bedrijfsleider Praxis tot servicemonteur bij Saval brandbeveiliging nu.

Mijn hobby’s zijn klussen, wandelen en zingen. 

Ik zing sinds kort bij het Koskoier koor, dat weer is gestart na het moeilijke corona-jaar.

Maar ik mag ook graag klussen. In januari 2021 heb ik een vrijwilligersorganisatie opgezet: Handig voor elkaar. Daar help ik mensen die het niet kunnen, of een kleine portemonnee hebben met kleine klusjes in huis, zoals een lamp ophangen o.i.d. Helaas heb ik momenteel rugklachten waardoor het even stil ligt, maar ik hoop dat ik het wel weer kan gaan oppakken. 

Wandelen doe ik ook graag, liefst lange afstanden. De 4-daagse in Nijmegen staat steevast op het programma, ik hoop dat het volgend jaar weer door kan gaan.