Steun ons en help Nederland vooruit

Standpunten overzicht

Economie, werkgelegenheid, bereikbaarheid en mobiliteit

Veel mensen werken buiten onze gemeente en worden elke dag geconfronteerd met de beperkte bereikbaarheid van onze gemeente. De Beekse brug en de rotonde ervoor zijn echte knelpunten. Voor een betere bereikbaarheid moeten we samenwerken met andere gemeenten en dus ook willen accepteren dat we soms iets moeten inleveren. We gaan de bereikbaarheid van Gemert-Bakel verbeteren in samenwerking met buurgemeenten, regio en provincie.

De gemeente moet de ontwikkeling en innovatie van bedrijven faciliteren. Door ondernemers te faciliteren stimuleren we de werkgelegenheid. Dit doen we onder andere door bedrijfskavels op maat aan te bieden en door een betere ontsluiting van bedrijventerreinen. En geen betuttelende regels die ondernemers op extra kosten jagen.

Werkgelegenheid stimuleren. Bedrijfskavels op maat en betere ontsluiting van bedrijventerreinen. Samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven moet beter. De bereikbaarheid van Gemert-Bakel verbeteren in samenwerking met buurgemeenten en provincie.